Így dolgozunk mi

100% megvalósítás LIW módra

Erre számíthat, ha bennünket választ!

 

Önért, az Ön cégéért dolgozunk.

Ezért nem fogunk egy-két mondatos e-mail-re sablon ajánlatot küldeni.

Helyette felhívjuk és időpontot egyeztetünk – lehetőség szerint – személyes találkozóra, hiszen csak úgy adhatunk optimális ajánlatot, ha tudjuk, mire van pontosan szüksége. A lényeg sokszor csak irányított kérdésekkel kerül a felszínre.

A személyes megbeszélésen néha több olyan kollégánk is részt vesz, akik érintettek lehetnek a projektben. S ön talán nem is gondolja, hogy mire találkozunk, már rég feltérképeztük cége aktuális online kommunikációját.

Sokat kérdezünk.

A hatékonyságban hiszünk, ezért a meeting során feltett kérdésekből össze is áll a brief, amiből később dolgozhatunk. Nem ritka, hogy megkérdezzük, ha cégének személyisége lenne, kié lenne az, vagy épp arra kérjük, jellemezze egy szóval vállalkozását.

Emellett persze kielemezzük az eddigi marketing tevékenységét, elmondjuk, min érdemes változtatni és előfordul, hogy lebeszéljük néhány kevésbé hatékony ötletről.

Nem az a célunk, hogy feleslegesen szórja a pénzét, hanem az, hogy a céljaihoz leginkább passzoló megoldást nyújtsuk.

A megvalósításban hiszünk. És ehhez értünk.

Ajánlatunkat már egy előzetes, belső projekt terv alapján, az illetékes grafikus, marketinges és fejlesztő kollégával egyeztetve állítjuk össze. Komplex módon és előre gondolkodunk cégéről, hogy legyen tér és lehetőség a későbbi fejlődésre.

Maximalisták vagyunk.

Nálunk nincs futószalagon weboldal gyártás, és a szövegek, stratégiák sem előre elkészített sablon alapján készülnek. A legkisebb projekt esetében is hatalmas a hozzáadott érték: Egymást kiegészítve, csapatban dolgozunk, és nem tudjuk azt mondani, „Hagyjuk, jó lesz az úgyis!”.

Nálunk partner van, nem ügyfél.

Ahhoz, hogy olyan végeredmény szülessen, amellyel mi is és partnereink is maximálisan elégedettek lehetünk, csapatként kell összedolgoznunk. Mi adjuk saját területeink tapasztalatát, szakértelmét, Ön adja iparági tudását, cége információit. Bevonjuk a folyamatokba és tájékoztatjuk a projekt aktuális állásáról. Ha szükséges, telefonon vagy személyesen egyeztetünk. Minél több információt oszt meg velünk, mi annál jobb munkát tudunk végezni.

Szenvedélyünk a munkánk.

Lelkesek vagyunk, mert minden nap valami újat hozhatunk létre, és részesei lehetünk ügyfeleink fejlődésének. Minden projektbe beleéljük magunkat, a sajátunknak érezzük, és eszerint dolgozunk rajta. Ez az Ön cégével sem lesz másképp.

 

Nézze meg, hogy ebből a szenvedélyből milyen munkák születnek

X

ŐSZI WEBOLDAL AKCIÓ!

Tanácsadás + domain + weboldal + tárhely egyben

MOST AKÁR 90.000FT ÁRELŐNNYEL!

 

Kattintson akciós csomagajánlatainkért!